top of page

Lúgosító italainkról

bővebben

Minden termékünk alapja a 229 080 számon szabadalmaztatott eljárással lúgosított, ionizált, többszörösen szűrt, tisztított és többszörösen kezelt ivóvíz felhasználásával készült ital. A Füredi ION lúgosító italcsalád tagjai adalékanyagot nem tartalmaznak, a lúgosítás elektromos eljárással történik. Az általunk kifejlesztett ionizáló készülék nagy pontosságú elektromos energiát alkalmazva szétválasztja a vizet lúgos és savas összetevőkre, kémiai anyag hozzáadása nélkül.

A gyártási technológia a víz ionizálásával és az egyéb alkalmazott kezelésekkel nemcsak lúgos kémhatású vizet biztosít, hanem ionizálja a jótékony ásványi anyagokat, extra oxigénmolekulákat köt meg és a szervezetben könnyen felszívódó, csökkentett klaszterméretű, rendezett vízmolekulákat eredményez.
A lúgosító víz oxigéntartalma 3-5-ször magasabb a hagyományos csapvízénél, így nagy mennyiségű oxigénnel látja el szervezetünket. Kedvező hatását bizonyítják a klinikai tapasztalatok és a fogyasztói visszajelzések.

A Füredi ION és Füredi OXION pH9,3 italok sejtszintű szervezetlúgosító hatását a Magyar Élelmiszer és Táplálkozástudományi Kutató Zrt. vizsgálatai is igazolták.

lakmusz4.jpg

A Tiszafüredi Thermál Kft. évek óta kutatja a lúgosítás és lúgos víz élettani hatását, ami a mai, rohanó, egészségtelen életmódunk mellett aktuálisabb, mint valaha.
Vásárlói visszajelzések, tapasztalataink és a nemzetközi kutatások eredményei alátámasztják, hogy a pH7,1-pH9-ig tartományba eső lúgosítás nem változtatja meg számottevően az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyát.
A valódi áttöréshez, pozitív élettani hatások eléréséhez pH9 fölötti lúgosítás szükséges, természetesen észszerű határok betartásával.

Fejlesztéseink eredményeként sikerült elérnünk, hogy a lúgos kémhatás mellett megmaradt a vízre jellemző érzékszervi tulajdonság, vagyis, hogy színtelen, szagtalan, íztelen.
A kedvező élettani hatások és a víz alapvető érzékszervi tulajdonágainak megőrzése mellett a Füredi ION pH9,3 kémhatást a legoptimálisabban helyeztük el termékeinkben.

A világ tengereinek, óceánjainak vize pH9,5 körüli lúgosságú, ezáltal Földünk vízkészletének több, mint 90%-a lúgos, mégsem iszunk tengervizet, mivel nem hasznos a szervezetünk számára. Nem véletlen, hogy most a huszonegyedik században jött el az idő, miszerint a szenzáció számba menő szabadalmunk alapján, speciális elektromos eljárással , adalékanyagok nélkül tudunk pH9,3-pH12-ig olyan lúgos kémhatású, iható vizeket előállítani, melynek jótékony élettani hatásairól egyre többen számolnak be. Az eddigi kutatások és tapasztalatok újabb és újabb jótékony hatást állapítanak meg, bizonyítva ezzel vizeink hasznos lúgosságát. A pH skála logaritmussága miatt például egy pH7-es vízből százszor annyit kellene inni, mint egy pH9-esből, vagy háromszázszor annyit, mint egy pH9,5-ös vízből, hogy ugyanolyan lúgosító eredménye legyen.

 A Magyar Élelmiszer és Táplálkozástudományi Kutató Zrt. is dokumentálta a Füredi ION és OXION termékünk egészségre gyakorolt pozitív hatását.

Meggyőződésünk, hogy Ön akkor tesz legtöbbet sav-bázis egyensúlyának megőrzéséért, helyreállításáért, ha a Tiszafüredi Thermál Kft. pH9,3-as lúgosító italait fogyasztja.

Tudja-e Ön, hogy igen sok betegség vezethető vissza szervezetünk elsavasodására, ahogyan Dr. Robert O. Young is kimondja a pH csoda című könyvében, egyetlen betegség létezik: az elsavasodás”, vagyis minden más betegség főleg a szervezetünk elsavasodásából származik.

A normál testműködés során naponta 2-3 liter vizet veszítünk. Nem mindegy, hogy ezt a mennyiséget milyen folyadékkal pótoljuk! Az egészségünknek mindenképp jót tehet, ha a FÜREDI ION kristálytiszta lúgosító vizeit isszuk.

Az ionizált lúgos víz legfontosabb tulajdonsága, hogy fogyasztásával segít az emberi testet belülről  átmosni, tisztítani, és ami nagyon fontos, segíthet csökkenteni szervezetünk elsavasodását, mivel modern életformánk és a nem optimális étkezési szokásaink, ételeink folyamatosan savasítják szervezetünket.


Folyadékveszteségünk pótlására tehát kitűnően alkalmazhatóak a FÜREDI ION ionizált lúgos vizek.

A FÜREDI ION ionizált lúgos vizek a gyártás során, többszörösen szűrtek és tisztítottak, valamint többszörösen kezeltek különböző modern eljárásokkal, és ami nagyon fontos, hogy a lúgosítás elektrolízissel történik, nem pedig lúgosító adalékanyagokkal!

Az újabb termékekről és azok hatásairól folyamatos tájékoztatást teszünk közzé honlapunkon!

bottom of page