top of page

Lúgosító italok

Füred Ion
ION075.jpg
Füredi ION pH9,3

A többszörösen szűrt, tisztított, ionizált, Grander kezelt, lúgos kémhatású FÜREDI ION pH9,3 önöknek egy nagyon tiszta, kellemes ízű, lúgosító hatású italt kínál.

A Magyar Táplálkozástudományi Kutató Zrt. vizsgálati dokumentációkkal is igazolja a Füredi ION pH9,3 szervezet lúgosító hatását.

 

Az általunk kifejlesztett ionizáló készülék nagy pontosságú elektromos energiát alkalmazva szétválasztja a vizet lúgos és savas összetevőire kémiai anyag hozzáadása nélkül. (Szabadalom száma: 229 080)

A gyártási technológia a víz ionizálásával és az egyéb alkalmazott kezelésekkel nem csak elektronokban dús, lúgos kémhatású vizet biztosít, hanem ionizálja a jótékony ásványi anyagokat, extra oxigénmolekulákat köt meg és a szervezetben könnyen felszívódó, csökkentett klaszterméretű, rendezett vízmolekulákat eredményez.

A​ pH9,3-as lúgosító víz oxigéntartalma 3-5-ször magasabb a hagyományos csapvízénél, így nagy mennyiségű oxigénnel látja el a szervezetet.

OXI075.jpg
Füredi OXION pH9,3

Tulajdonságai alapvetően megegyeznek a FÜREDI ION pH9,3 címszó alatt közöltekkel, de lényeges eltérés az, hogy a termék legalább 40 mg/l oxigént tartalmaz a palack első megnyitásakor. A magas oxigéntartalom kedvező élettani hatásai miatt a Füredi OXION pH9,3 termék elsősorban fáradt, kimerült, erős fizikai munkát végző, vagy komoly szellemi megterhelésnek kitett embereknek és sportolóknak ajánlott a szakirodalom szerint.
Az elfogyasztott oxigén-dús vízből a molekuláris oxigén a száj, a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a vérárammal jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe.
Mennyiségi korlátozás nélkül fogyasztható, de alvás előtt legalább 2-4 órán belül lehetőleg ne igyunk oxigénes vizet, mert az élénkítő hatása személyes érzékenységtől függően nehezítheti az elalvást!

Füred Oxion

Kik szeretik fogyasztani - Fogyasztói visszajelzések alapján:

Mindenki, aki vitalitását, közérzetét, teljesítőképességét szeretné javítani, de állítólag ajánlatos sportolóknak, intenzív fizikai munkát végzőknek, időseknek, sokat mozgó gyerekeknek, akik a nagyvárosok szennyezett levegőjét szívják. Rákos megbetegedések mellett, illetve közben, fejfájással, migrénnel küszködőknek, kimerül, nagy stressznek kitett embereknek.

Az elfogyasztott oxigén dús vízből a molekuláris oxigén a száj, a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a vérárammal jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe.

Kedvező hatását úgy fejti ki, hogy rövid idő alatt megszünteti a vér és az előbbiekben említett létfontosságú szervek oxigén hiányát, ezáltal csökkenti, oldja a fizikai, szellemi fáradtságot.

Kedvezően befolyásolja keringési és emésztési zavarokat. Mindezek a kedvező élettani hatások akkor érvényesülnek, ha rendszeresen, lehetőleg naponta iszunk megfelelő mennyiségű oxigénnel dúsított vizet, amelynek semmilyen káros mellékhatása nincs.

Mennyiségi korlátozás nélkül fogyasztható, de alvás előtt legalább 4 órán belül ne igyunk oxigénes vizet, mert az élénkítő hatása miatt nehezen tudunk elaludni!

27-150.jpg
Koncentrált ION 10X pH12

A készítményből hígítással előállított lúgos ivóvíz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik mint a Füredi ION. Előnye, hogy mindenki igénye szerint hígíthatja:
-az ötszörös hígítás után a hozzáadott ivóvíz pH-jától függően kb. pH9,5 értékű ivóvíz keletkezik.
- tízszeres hígítás után a hozzáadott ivóvíz pH-jától függően kb. pH9 értékű ivóvíz áll rendelkezésre.

A hígításra használt víz pH értékétől függően akár 15 liter lúgos ivóvíz készíthető 1 flakon 1,5 literes koncentrátumból.

Koncentrált Ion
ION pH9 2 literes.jpg
Füredi ION pH9

A nemzetközi szakirodalom szerint az ivóvíz kémhatásának pH9 fölött kell
lenni ahhoz, hogy kedvező élettani hatásai megmutatkozzanak.
A lúgosítás mértékének növelésével viszont az ivóvíznek, egyre inkább nem meghatározható "lúgos íze" keletkezik.
Akik viszont tiszta és selymes, kellemes forrásvíz jellegű vizet szeretnek fogyasztani -bár élettani hatása vagy megmutatkozik, vagy nem-, azoknak ajánljuk fogyasztásra az enyhén lúgosított pH9-es ivóvizünket.

Füredi Ion PH9 enyhén lúgosított tiszafürdi ivóvíz
Ballonos termékek
19_literes_ION.jpg
Ballonos termékek

Forgalmazott ballonos vizeink:​

  • Füredi ION pH9,3 - Egy lépés az egészségesebb élet felé!

  • Füredi OXION pH9,3 - Oxigénes víz a több energiáért!

 

Termékkínálatunk folyamatosan bővül fejlesztéseinknek köszönhetően.

Tanácsok javaslatok termékeink fogyasztásához:

A pH9,3-as ionizált lúgos vízből is (mivel ivóvízről van szó) ajánlott naponta 1-1,5 litert fogyasztani, mivel az igazolt szervezetlúgosító hatását legalább ilyen mértékű fogyasztás mellett fejti ki. Fontos a napunkat folyadékpótlással kezdeni és tanácsos lefekvés előtt is elfogyasztani 1 pohár vizet.

Fogyasztói visszajelzések is megerősítik, hogy a Füredi ION pH9,3 lúgosító ital remekül támogatja a sav-bázis egyensúlyunk normalizálódását és javítja közérzetünket.

Ha soha nem fogyasztott lúgos vizet, kezdje hígítással: 1 liter pH 9.3 lúgos víz + 2 liter hagyományos ivóvíz. Hagyja, hogy szervezeti fokozatosan egy pár nap alatt szokjon hozzá, úgy hogy közben növelheti a víz lúgosságát a hígítás csökkentésével.   

Ne igyon lúgos vizet, ha gyomorsav hiánya van!
Tárolási tanácsok:
Ne tárolja a lúgos vizet rozsdamentes acélból, alumíniumból vagy más fémből készült tárolóban!
Mindig lezárt edényben, hűvös helyen tárolandó!  

bottom of page