top of page

Élelmiszerbiztonsági politika

A Tiszafüredi Thermál Kft. célkitűzése kiváló minőségű lúgosító hatású italok és üdítő italok előállítása, értékesítése, a vásárlók bizalmának elnyerése és a meglévő kapcsolatok elégedettségének fenntartása mellett új piaci lehetőségek kialakítása.

 

Élelmiszerbiztonsági rendszerünk megfelel a Magyar Élelmiszerkönyv 2-1/1969. sz. irányelvének, valamint az FAO/WHO Codex Alimentarius Bizottság CAC/RCP 1-1969, 4. felülvizsgált kiadása a Veszélyelemzés Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer alkalmazása című résznek.

 

A HACCP rendszer kiterjed az alap- és segédanyagok beszerzésére, a flakonfújásra, a lúgos ital alap előállítására, a lúgos italok és üdítőitalok gyártására, palackozására, a raktározásra, a forgalmazásra a kiszállításra, az élelmiszerbiztonság szempontjából befolyással bíró berendezések, üzemrészek karbantartására és tisztítására, valamint a személyi és üzemi higiéniára.

 

Betartjuk az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos mindenkori hatósági előírásokat, a termékbiztonsági, nyomonkövetési, és higiéniai követelményeket. Termékvisszahívást működtetünk.

 

A változásoknak megfelelően naprakészen tartjuk a rendszert, ehhez tervezett külső és belső felülvizsgálatokat végzünk. Folyamatosan követjük az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos szakismeretek bővülését.

 

A fejlesztési irány tervezésénél nagy hangsúlyt fektetünk a vevői, forgalmazói visszajelzésekre, valamint építünk dolgozóink véleményére, javaslatára. A vevői igények rugalmas követése érdekében a Tiszafüredi Thermál Kft. minden üzleti partnerével folyamatos kapcsolatot tart fenn. A visszajelzéseiket, reklamációjukat feldolgozzuk, értékeljük. A levont következtetéseket a további fejlesztések érdekében használjuk fel.

 

A dolgozók rendszeres képzésének célja, hogy elsajátítsák a biztonságos termékek előállításához szükséges magatartásformát, hogy elkötelezetté váljanak a folyamatos fejlesztés, fejlődés iránt.

 

Balázs László ügyvezető elkötelezett e feladatok végrehajtását illetően és biztosítja az ehhez szükséges erőforrásokat.

 

Az élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer segítségével a hagyományosan kiváló minőség mellett az élelmiszerbiztonság oldaláról is garantálható vásárlóink megelégedettsége.

bottom of page