top of page

Mit jelent a vásárlástól való 14 napos elállás? Hogyan élhetek vele?

Mit jelent a vásárlástól való 14 napos elállás? Hogyan élhetek vele?

Online áruházunkban, vagy telefonon leadott rendelésed esetén, nincs lehetőséged megtekinteni a vásárolt terméket, így biztonságot nyújt Számodra a jogszabályok által biztosított 14 napos elállási jog. Ha a termék mégsem nyerte el a tetszsedet és megfelelsz az elállási jog feltételeinek, úgy azt az átvételt követően bármikor jelezheted és visszaküldheted számunkra.

A 14 napos elállási jog alapvető feltételei:

  • online vagy telefonon rögzített rendelés

  • fogyasztónak minősülő vásárló

  • átvételt követő 14 napon belül történő bejelentés és termék visszaküldés

  • a 14 napos elállási jog által kivételként nem kezelt termék (például hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, elektromos fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok, illetve a jogszabályok által meghatározott további esetekben)

A részletes feltételekről a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik, illetve bővebb információkat ide kattintva találsz.

 

Az elállás során normál méretű termékek esetén igénybe veheted szaküzleteinket vagy saját költségen vissza küldheted bármely futárszolgálattal. Amennyiben általunk szeretnéd a visszaküldést igényelni, úgy a futárt nálunk is megrendelheted a +36 70 7724-788-es telefonszámon illetve az info@furediion.hu e-mail címen.

Amennyiben vásárlásod szaküzletben, személyesen (előzetes online vagy telefonos rendelés nélkül) történt, illetve a 14 napos elállási jogodat  - a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján - nem tudod érvényesíteni, akkor élni tudsz a Garancia 40 szolgáltatásunkkal, melynek részleteiről ide kattintva tájékozódhatsz!

bottom of page