Füredi ION

Honnan indul a lúgosítás?

A Tiszafüredi Thermál Kft évek óta kutatja a lúgosítás és lúgos víz élettani hatását, ami a mai, rohanó, egészségtelen életmódunk mellett aktuálisabb, mint valaha.
Vásárlói visszajelzések, tapasztalataink és a nemzetközi kutatások eredményei alátámasztják, hogy a pH7,1-pH8,9-ig tartományba eső lúgosítás nem változtatja meg számottevően az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyát.
A valódi áttöréshez, pozitív élettani hatások eléréséhez pH9 fölötti lúgosítás szükséges, természetesen ésszerű határok betartásával.
Fejlesztéseink eredményeként sikerült elérnünk, hogy a lúgos kémhatás mellett megmaradt a vízre jellemző érzékszervi tulajdonság vagyis, hogy színtelen, szagtalan, íztelen.
A kedvező élettani hatások és a víz alapvető érzékszervi tulajdonágainak megőrzése mellett a Füredi ION pH9,3 kémhatást a legoptimálisabban helyeztük el termékeinkben.
A világ tengereinek, óceánjainak vize pH9,5 körüli lúgosságú, ezáltal Földünk vízkészletének több, mint 90%-a lúgos, mégsem iszunk tengervizet, mivel nem hasznos a szervezetünk számára. Nem véletlen, hogy most a huszonegyedik században jött el az idő, miszerint a szenzáció számba menő szabadalmunk alapján, speciális elektromos eljárással , adalékanyagok nélkül tudunk pH9,3-pH12-ig olyan lúgosított, iható vizeket előállítani ( és ezeket már egyre többen fogyasztják jóízűen ) és egyre többen tudnak beszámolni ezen vizeknek jótékony élettani hatásairól. Az eddigi kutatások és tapasztalatok újabb és újabb jótékony hatást állapítanak meg, bizonyítva ezzel vizeink hasznos lúgosságát. A pH skála logaritmussága miatt például egy pH7-es vízből százszor annyit kellene inni, mint egy pH9-esből, vagy háromszázszor annyit, mint egy pH 9,5-ös vízből, hogy ugyanolyan lúgosító eredménye legyen.

 A Magyar Élelmiszer és Táplálkozástudományi Kutató Zrt. is dokumentálta a Füredi ION és OXION termékünk egészségre gyakorolt pozitív hatását.

Meggyőződésünk, hogy Ön akkor tesz legtöbbet sav-bázis egyensúlyának megőrzéséért, helyreállításáért, ha a Tiszafüredi Thermál Kft. pH9,3 lúgos ivóvizeit, termékeit fogyasztja.

Tudja-e Ön, hogy igen sok betegség vezethető vissza szervezetünk elsavasodására, ahogyan Dr. Robert O. Young is kimondja a pH csoda című könyvében, egyetlen betegség létezik: az elsavasodás”, vagyis minden más betegség főleg a szervezetünk elsavasodásából származik.

A normál testműködés során naponta 2-3 liter vizet veszítünk. Nem mindegy, hogy ezt a mennyiséget milyen folyadékkal pótoljuk! Az egészségünknek mindenképp jót tehet, ha a FÜREDI ION kristálytiszta lúgosított vizeit isszuk.

Az ionizált lúgos víz legfontosabb tulajdonsága, hogy fogyasztásával segít az emberi testet belülről  átmosni, tisztítani, és ami nagyon fontos, segíthet csökkenteni szervezetünk elsavasodását, mivel modern életformánk és a nem optimális étkezési szokásaink, ételeink folyamatosan savasítják szervezetünket.
Folyadékveszteségünk pótlására tehát kitűnően alkalmazhatóak a FÜREDI ION ionizált lúgos vizek.

A FÜREDI ION termékcsalád márkavédett, ahogyan a gyártás során alkalmazott technológia is. A márkavédettség feltételezi a világszínvonalú gyártástechnológiát és biztosítja a kitűnő minőséget.

A FÜREDI ION ionizált lúgos vizek a gyártás során, többszörösen szűrtek és tisztítottak, valamint többszörösen kezeltek különböző modern eljárásokkal, és ami nagyon fontos, hogy a lúgosítás elektrolízissel történik, nem pedig lúgosító adalékanyagokkal!

Az újabb termékekről és azok hatásairól folyamatos tájékoztatást teszünk közzé honlapunkon!

pH 9,3Füredi ION

Copyright © furediion.hu Főoldal | Kapcsolat